HostalavísHostelavís

Què és HOSTALAVÍS ?

  Que és?

  És un sistema pensat per recordar tot el que te un venciment en un negoci i fer els possible seguiment de si s'ha realitzar l'acció . Ha estat dissenyat amb l'objectiu d'atenuar la pressió que tenen les petites empreses per recordar totes les obligacions administratives que ens han anat imposant.

  El sistema proposa tot un llistat de temes que tenen un venciment a una data determinada o en un període determinat, que el usuari no pot modificar, però que si pot copiar al seu directori de venciments. Incorpora la possibilitat de personalitzar totalment els venciments.

  Queda registre dels avisos que genera el sistema i podrem registrar si les accions que ens proposa el sistema s'han realitzat. Es una eina molt útil per fer el seguiment dels processos de treball segons els sistemes qualitat.

  Com funciona?

  A l'apartat "proposta de venciments" tenim els venciments que proposa el sistema.

  A l'apartat "els meus venciments", tenim sols els venciments que hem copiat de la proposta de venciments o els que hem creat de propi.

  A l'apartat "avisos del servei " tenim un registre dels avisos que ens ha enviat el servei, que podem esborrar, incloure observacions, la data de realització, filtrar, i podem imprimir

  Per obtenir un avis, tenim les següents opcions:

  • Anar a “Propostes del Sistema”, obrir el venciment que ens interessa, crear-lo ( copiar-lo als nostres avisos ), i una vegada omplertes les dades bàsiques, ( estan indicades amb un asterisc ), ja el tenim configurat ( el sistema confirma si es correcte o manca alguna data).
  • Anar a “Els Meus Venciments”, i escollir la opció “Nou “, amb aquest cas haurem de configurar totalment l’avís.

  A mesura que el sistema vagi generant avisos, quedaran registrats en “Avisos del Servei”. Registre que podem utilitzar per que quedi constància, si volem, d’accions realitzades. S’hi pot introduir la data de realització, observacions i es pot llistar.

  Qui som?

  Hostalavís és un servei de la Federació d'Hostaleria de Lleida per als seus associats.

© Hostaler 2006 Avís legal